WOENSDAG 24 APRIL START VERKOOP FASE 1

Ruime vierlaagse stadsvilla’s

De stadsvilla’s in Asselyn worden gebouwd aan het Veemarktplein en langs de Industrieweg. De architectuur van de ruim opgezette woningen is geïnspireerd op de pakhuizen die aan het einde van de 19e eeuw werden gebouwd. Alle stadsvilla’s zijn heerlijk ruim van binnen. Omdat de woning is verdeeld over vier woonlagen, is het een ideale gezinswoning. Of een woning waarin je wonen en werken kunt combineren. Wil je 3 of 4 slaapkamers? Of een extra badkamer? Je zegt het maar. In de stadsvilla van Asselyn bepaal je de indeling namelijk helemaal zelf.

Maak er werk van!

Wonen en werken combineren op een plek? Dat kan allemaal in de vierlaagse stadsvilla. Je hebt een woonoppervlak variërend van 154 tot 169 m2 ter beschikking. Dat biedt pas mogelijkheden! Bijvoorbeeld voor een praktijk aan huis. Juist met een verdeling van de vierkante meters over vier lagen kun je privé en werk heel goed van elkaar scheiden. Je deelt de woning in zoals jij dat wilt. De kaveloppervlakte van de stadsvilla’s varieert van 120 tot 155 m2.

Deel je woning in zoals jij dat wilt

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe jij jouw ideale stadsvilla kunt indelen. Maar als je iets verder naar beneden scrollt, zie je nog veel meer voorbeelden. Download de pdf’s en doe inspiratie op.

Voorbeeld plattegronden bouwnummer 20

Download hieronder de plattegronden per bouwnummer

Kies je favoriete bouwnummer!

Zie jij jezelf al wonen in één van de woningen van Asselyn? Bekijk dan de interactieve kavelkaart voor plattegronden, prijsranges en specificaties. Jouw droomhuis gevonden? Laat dan weten welk bouwnummer jouw voorkeur heeft.

Bekijk de interactieve kavelkaart

Verkoop & informatie

Lamberink Woningmakelaars
Tel. 0592-338410

HuitingSchoon
Tel. 0592-390321

Ontwikkeling & realisatie

Credo Integrale Planontwikkeling B.V.
www.credo-ip.nl