Ruime vierlaagse stadsvilla’s

De stadsvilla’s in Asselyn worden gebouwd aan het Veemarktplein en langs de Industrieweg. De architectuur van de ruim opgezette woningen is geïnspireerd op de pakhuizen die aan het einde van de 19e eeuw werden gebouwd. Alle stadsvilla’s zijn heerlijk ruim van binnen. Omdat de woning is verdeeld over vier woonlagen, is het een ideale gezinswoning. Of een woning waarin je wonen en werken kunt combineren. Wil je 3 of 4 slaapkamers? Of een extra badkamer? Je zegt het maar. In de stadsvilla van Asselyn bepaal je de indeling namelijk helemaal zelf.

Wil jij hier wonen? Bekijk dan snel onze interactieve kavelkaart en schrijf je in voor de bouwnummers waarvoor jij in aanmerking wilt komen.

Bekijk de kavelkaart

Maak er werk van!

Wonen en werken combineren op een plek? Dat kan allemaal in de vierlaagse stadsvilla. Je hebt een woonoppervlak variërend van 158 tot 172 m2 ter beschikking. Dat biedt pas mogelijkheden! Bijvoorbeeld voor een praktijk aan huis. Juist met een verdeling van de vierkante meters over vier lagen kun je privé en werk heel goed van elkaar scheiden. Je deelt de woning in zoals jij dat wilt. De kaveloppervlakte van de stadsvilla’s varieert van 121 tot 155 m2.

Deel je woning in zoals jij dat wilt

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe jij jouw ideale stadsvilla kunt indelen. Maar als je iets verder naar beneden scrollt, zie je nog veel meer voorbeelden. Download de pdf’s en doe inspiratie op.

Schrijf je vandaag nog in!

Klik op een bouwnummer in de kavelkaart om alle woningspecificaties, zoals de woon- en kaveloppervlaktes en de verkoopprijzen, te bekijken. Vervolgens kun je je via de pop-up (opnieuw) aanmelden. Eenmaal in je persoonlijke account kun je het ‘Digitaal inschrijfformulier’ volledig invullen en versturen. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de betrokken makelaars.

 interactieve kavelkaart

Verkoop & informatie

Lamberink Woningmakelaars
Tel. 0592-338410

HuitingSchoon
Tel. 0592-390321

Ontwikkeling & realisatie

Credo Integrale Planontwikkeling B.V.
www.credo-ip.nl