Hofwoningen met een dorps karakter

Midden in de stad wonen en toch het idee hebben dat je in een dorp bent. Dat kan in een van de hofwoningen in Asselyn. In de ruime tuin kom je helemaal tot rust.  Je woont hier in het autoluwe gedeelte van Asselyn. In de hofwoningen komt het dorpse karakter terug. De hofwoningen bestaan uit twee bouwlagen met kap. Hoeveel ruimte je nodig hebt, bepaal jij. De woningen variëren onderling in woon- en kaveloppervlakte. Jij kiest de grootte die het beste bij jou past!

Wil jij hier wonen? Bekijk onze interactieve kavelkaart voor meer informatie en schrijf je in voor de bouwnummers waarvoor jij in aanmerking wilt komen.

Bekijk de kavelkaart

Kies de ruimte die je nodig hebt

Bijna geen enkele hofwoning in Asselyn is hetzelfde. De een heeft een grotere woonkamer, de ander weer meer ruimte op zolder of een grotere tuin. Zo loopt de kavelgrootte uiteen van 108 tot 140 m2 en varieert het woonoppervlak van 108 tot 140 m2, verdeeld over 3 lagen. Want het aantal lagen, dat is het wat alle hofwoningen wel met elkaar gemeen hebben. Ook mooi is dat je door de manier waarop je woning gesitueerd is, nauwelijks overlast hebt van verkeer.

Zoek de verschillen

Hieronder zie je een impressie van de plattegrond van een hofwoning. Maar let op! Qua indeling verschillen de woningen onderling nogal van elkaar. Onderaan deze pagina kun je de pdf’s downloaden van alle hofwoningen.

Schrijf je vandaag nog in!

De officiële inschrijftermijn is verstreken, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor alle beschikbare woningen. Schrijf je je in voor een woning die al onder optie is, dan word je aangemerkt als reservekandidaat. Valt er een potentiële koper af, dan nemen we contact op.

Klik op een bouwnummer in de kavelkaart om alle woningspecificaties, zoals de woon- en kaveloppervlaktes en de verkoopprijzen, te bekijken. Vervolgens kun je je via de pop-up (opnieuw) aanmelden. Eenmaal in je persoonlijke account kun je het ‘Digitaal inschrijfformulier’ volledig invullen en versturen.

 interactieve kavelkaart

Verkoop & informatie

Lamberink Woningmakelaars
Tel. 0592-338410

HuitingSchoon
Tel. 0592-390321

Ontwikkeling & realisatie

Credo Integrale Planontwikkeling B.V.
www.credo-ip.nl