WOENSDAG 24 APRIL START VERKOOP FASE 1

Hofwoningen met een dorps karakter

Midden in de stad wonen en toch het idee hebben dat je in een dorp bent. Dat kan in een van de hofwoningen in Asselyn. In de ruime tuin kom je helemaal tot rust.  Je woont hier in het autoluwe gedeelte van Asselyn. In de hofwoningen komt het dorpse karakter terug. De hofwoningen bestaan uit twee bouwlagen met kap. Hoeveel ruimte je nodig hebt, bepaal jij. De woningen variëren onderling in woon- en kaveloppervlakte. Jij kiest de grootte die het beste bij jou past!

Kies de ruimte die je nodig hebt

Bijna geen enkele hofwoning in Asselyn is hetzelfde. De een heeft een grotere woonkamer, de ander weer meer ruimte op zolder of een grotere tuin. Zo loopt de kavelgrootte uiteen van 108 tot 140 m2 en varieert het woonoppervlak van 108 tot 140 m2, verdeeld over 3 lagen. Want het aantal lagen, dat is het wat alle hofwoningen wel met elkaar gemeen hebben. Ook mooi is dat je door de manier waarop je woning gesitueerd is, nauwelijks overlast hebt van verkeer.

Zoek de verschillen

Hieronder zie je een impressie van de plattegrond van een hofwoning. Maar let op! Qua indeling verschillen de woningen onderling nogal van elkaar. Onderaan deze pagina kun je de pdf’s downloaden van alle hofwoningen.

Voorbeeld plattegronden bouwnummer 4

Download hieronder de plattegronden per bouwnummer

Kies je favoriete bouwnummer!

Zie jij jezelf al wonen in één van de woningen van Asselyn? Bekijk dan de interactieve kavelkaart voor plattegronden, prijsranges en specificaties. Jouw droomhuis gevonden? Laat dan alvast weten welk bouwnummer jouw voorkeur heeft.

Bekijk de interactieve kavelkaart

Verkoop & informatie

Lamberink Woningmakelaars
Tel. 0592-338410

HuitingSchoon
Tel. 0592-390321

Ontwikkeling & realisatie

Credo Integrale Planontwikkeling B.V.
www.credo-ip.nl