Lofts en appartementen

Aan de  randen van Asselyn komen enkele bijzondere appartementen met ruime buitenruimte die van alle hedendaags comfort zijn voorzien. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. Wil je toch nog iets meer ruimte? Kies dan voor een loft en profiteer van de anderhalve woonlaag die je tot je beschikking hebt. Het appartement en loft op de verdiepingen zijn te bereiken via het trappenhuis. Er is geen lift aanwezig.

Wil jij hier wonen? Bekijk dan snel onze interactieve kavelkaart voor meer informatie en schrijf je in voor de bouwnummers waarvoor jij in aanmerking wilt komen.

Bekijk de kavelkaart

Van alle gemakken voorzien

De lofts en appartementen in Asselyn zijn van alle gemakken voorzien. Living, keuken, badkamer, slaapkamer(s): op de maximaal anderhalve woonlaag die je tot je beschikking hebt, heb je alle comfort waaraan jij behoefte hebt. De beschikbare woonoppervlakte varieert van 64 m2 voor de appartementen tot 109 m2 voor een loft.

Loft to do

Heb je meer ruimte nodig voor je hobby of als extra slaapkamer? De loft biedt je net iets meer vierkante meters woonoppervlak dan de andere appartementen. Klik de voorbeelden aan voor de mogelijkheden.

Schrijf je vandaag nog in!

Klik op een bouwnummer in de kavelkaart om alle woningspecificaties, zoals de woon- en kaveloppervlaktes en de verkoopprijzen, te bekijken. Vervolgens kun je je via de pop-up (opnieuw) aanmelden. Eenmaal in je persoonlijke account kun je het ‘Digitaal inschrijfformulier’ volledig invullen en versturen. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de betrokken makelaars.

 interactieve kavelkaart

Verkoop & informatie

Lamberink Woningmakelaars
Tel. 0592-338410

HuitingSchoon
Tel. 0592-390321

Ontwikkeling & realisatie

Credo Integrale Planontwikkeling B.V.
www.credo-ip.nl