WOENSDAG 24 APRIL START VERKOOP FASE 1

Lofts en appartementen

Aan de  randen van Asselyn komen enkele bijzondere appartementen met ruime buitenruimte die van alle hedendaags comfort zijn voorzien. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. Wil je toch nog iets meer ruimte? Kies dan voor een loft en profiteer van de anderhalve woonlaag die je tot je beschikking hebt. Het appartement en loft op de verdiepingen zijn te bereiken via het trappenhuis. Er is geen lift aanwezig.

Van alle gemakken voorzien

De lofts en appartementen in Asselyn zijn van alle gemakken voorzien. Living, keuken, badkamer, slaapkamer(s): op de maximaal anderhalve woonlaag die je tot je beschikking hebt, heb je alle comfort waaraan jij behoefte hebt. De beschikbare woonoppervlakte varieert van 64 m2 voor de appartementen tot 109 m2 voor een loft.

Loft to do

Heb je meer ruimte nodig voor je hobby of als extra slaapkamer? De loft biedt je net iets meer vierkante meters woonoppervlak dan de andere appartementen. Klik de voorbeelden aan voor de mogelijkheden.

Plattegronden bouwnummer 17, 18 & 19

Download hieronder de plattegronden per bouwnummer

Kies je favoriete bouwnummer!

Zie jij jezelf al wonen in één van de woningen van Asselyn? Bekijk dan de interactieve kavelkaart voor plattegronden, prijsranges en specificaties. Jouw droomhuis gevonden? Laat dan alvast weten welk bouwnummer jouw voorkeur heeft.

Bekijk de interactieve kavelkaart

Verkoop & informatie

Lamberink Woningmakelaars
Tel. 0592-338410

HuitingSchoon
Tel. 0592-390321

Ontwikkeling & realisatie

Credo Integrale Planontwikkeling B.V.
www.credo-ip.nl