Riante stadsvilla’s

Ruimte voor je hele gezin. De woningen zijn met recht royaal te noemen. Je kunt volop genieten van de vier volledige woonlagen. Drie of vier slaapkamers, twee badkamers? Het kan allemaal werkelijkheid worden. De begane grond kan ingericht worden als keuken met eetgelegenheid waar je door je openslaande deuren naar je ruime tuin loopt, maar is ook zeer geschikt als werkkamer of atelierruimte.

Plattegronden wonen op de begane grond

Plattegronden werken op de begane grond

Comfortabel wonen

Kies je nog een uitbouw op de begane grond, dan kan je op de eerste verdieping ook genieten van een dakterras wat mogelijk aansluit op je keuken of woonkamer. De stadsvilla’s worden duurzaam uitgevoerd met pv panelen en zonder gas. Het is dus niet alleen comfortabel wonen maar ook duurzaam.

Interesse?

Heb je interesse om te wonen in de nieuwe wijk Asselyn in Assen en zie je daarin graag jouw woonwensen terugkomen? Meld je dan nu aan als geïnteresseerde en vul de woonwensenquête in. Met de resultaten van deze enquête kunnen we onze plannen nog beter afstemmen op jouw wensen. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen met een nieuwsbrief.

Ik meld me aan

Verkoop & informatie

Lamberink Woningmakelaars
Tel. 0592-338410

HuitingSchoon
Tel. 0592-390321

Ontwikkeling & realisatie

Credo Integrale Planontwikkeling B.V.
www.credo-ip.nl