DE LOCATIE VEEMARKTPLEIN

Het Veemarktplein is een markante en historische plek voor de Assenaren. Deze locatie wordt nu voornamelijk gebruikt als parkeerplaats. Daarnaast vindt hier elk jaar de jaarlijkse TT Kermis plaats. Het evenemententerrein blijft bestaan op het voorste gedeelte van het Veemarktplein. Aan de kant van de Jumbo worden de nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

De nieuwe woonwijk Asselyn geeft het Veemarktplein weer de allure die het verdient. En dat allemaal binnen een paar minuten lopen van de vele faciliteiten in de aantrekkelijke binnenstad. Ook de schouwburg de Nieuwe Kolk is vlakbij en het station is volop in ontwikkeling en geeft de stad nog meer mogelijkheden.

SHOPPEN EN UITGAAN

Assen heeft een ongelooflijk divers aanbod aan winkels en horeca. In het bekende warenhuis Vanderveen haal je je hart op. In het centrum op de volle terrassen heerlijk lunchen, borrelen of dineren. Leven alsof je op vakantie bent, maar dan in eigen stad.

JE DAGELIJKSE BOODSCHAPPEN

Voor een boodschap nog snel even langs de supermarkt, zonder dat je de auto moet pakken. Dat is toch ideaal? Je staat binnen een paar minuten lopen in één van de grote supermarkten met een zeer divers aanbod.

PRAKTISCH GELEGEN

In Assen vind je een groot aanbod aan basis- en middelbare scholen. Voor hoger onderwijs ben je binnen mum van tijd in Groningen. Het volledig vernieuwde treinstation ligt ook nog eens op maar twee minuten lopen vanaf Asselyn.

Verkoop & informatie

Lamberink Woningmakelaars
Javastraat 10-18
9401 KZ Assen
Tel. 0592-338410
lamberink.nl

Ontwikkeling & realisatie

Credo Integrale Planontwikkeling B.V.
www.credo-ip.nl