DE WONINGTYPEN

Asselyn wordt dé nieuwe stedelijk woonwijk in het centrum van Assen met in totaal 67 nieuwbouwwoningen. Aan het Veemarktplein en langs de Industrieweg bouwen we ruime stadsvilla’s met maar liefst vier woonlagen. Deze woningen zijn gebaseerd op de pakhuizen die aan het einde van de negentiende eeuw werden gebouwd. Op de hoeken van het nieuwbouwplan komen enkele appartementen en lofts. Het autoluwe gedeelte is een prachtige plek voor de hofwoningen, bestaande uit twee woonlagen met kap. De hofwoningen, appartementen en lofts zijn zeer geschikt voor starters.

Geef je woonwensen door 

Ruime vierlaagse stadsvilla’s

Ongekend veel ruimte voor een woning zo dichtbij de stad, en de indeling mag je ook nog eens helemaal zelf bepalen. Kies jij voor een dakkapel, wil je de keuken op de begane grond of een kantoor aan huis? Het kan allemaal!

Hofwoningen met dorps karakter

Wil je wonen in het centrum en toch genieten van de rust? De hofwoningen met ruime tuinen zijn gelegen in het autoluwe gedeelte. Deze woningen bestaan uit twee bouwlagen met kap. De grootte in woon- en kaveloppervlakte is divers. Jij kiest de grootte die het beste bij jou past!

Enkele Appartementen
lofts

Op de hoeken van het plan vind je enkele luxe appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. Wil je toch nog iets meer ruimte? Dan is een loft dé uitkomst. De lofts bestaan uit anderhalve woonlaag.

SITUATIEKAART

INTERESSE?

Heb je interesse om te wonen in de nieuwe wijk Asselyn in Assen en zie je daarin graag jouw woonwensen terugkomen? Meld je dan nu aan als geïnteresseerde en vul de woonwensenquête in. Met de resultaten van deze enquête kunnen we onze plannen nog beter afstemmen op jouw wensen. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen met een nieuwsbrief.

Verkoop & informatie

Lamberink Woningmakelaars
Javastraat 10-18
9401 KZ Assen
Tel. 0592-338410
lamberink.nl

Ontwikkeling & realisatie

Credo Integrale Planontwikkeling B.V.
www.credo-ip.nl