Asselyn aanwezig op Beurs Bouwplan

Geplaatst op

Op donderdag 24 t/m zaterdag 26 januari 2019 vindt de jaarlijkse beurs Bouwplan, Thuis in Wonen plaats. Ook wij zijn hier te vinden met een Asselyn stand. Dit is hét moment dat er meer informatie over Asselyn bekend wordt. Zo zijn er nieuwe impressies en plattegronden gemaakt die een nog duidelijker beeld geven over hoe de woningen van Asselyn er uit komen te zien. Ook zullen wij op 24 januari de prijsranges van de woningen bekend maken. Wij staan hier voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen.

Kies je favoriete bouwnummer!

Ben jij helemaal enthousiast over één of meerdere woningen? Dan kun je op de beurs alvast jouw favoriete bouwnummer doorgeven. Ben je niet in de gelegenheid om naar de beurs te komen? Ook via de interactieve kaart op onze website vind je alle prijsranges, plattegronden en meer specificaties over de woningen.