HuitingSchoon makelaars en adviseurs : de meer mogelijk makelaar!

Geplaatst op

Dat is wat wij graag willen bij HuitingSchoon, het verschil maken!

HuitingSchoon is een NVM makelaar in Assen. Ons team bestaat uit deskundige mensen
met jarenlange ervaring in het vak. Hierdoor kunnen wij op de juiste manier met u meedenken en u verder helpen. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van zowel de woningmakelaardij, buitenwonen en de agrarische makelaardij. NVM makelaars moeten voldoen aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van kwaliteit!

Verhuizen doe je niet zomaar. Het is een intensief proces waarbij veel komt kijken. Een
goede makelaar kan je daarbij ontzorgen én het beste resultaat voor je realiseren.

Erwin Huiting en Bram Schoon vormen samen het makelaarsduo achter HuitingSchoon makelaars en adviseurs. Beëdigd en gecertificeerd als makelaar en als taxateur, zowel op het gebied van Wonen als Landelijk en Agrarisch Vastgoed. Ondersteund door Karin de Roode en Geert Jan Boerwinkel als assistent makelaars. Tina Scheepstra en Monique Dijkema zijn het eerste aanspreekpunt voor u en zij vormen dan ook ons gezicht naar buiten. Met z’n zessen staan wij borg voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, integriteit en deskundigheid.

Het team heeft veel ervaring en dat merkt u als u op zoek bent naar een nieuwbouwhuis in Asselyn. Of het nu gaat om bouwtechnische zaken, tips voor meerwerk, praktische vragen over ligging, de financiering of hoe dat nou moet met de verkoop van uw bestaande woning, HuitingSchoon kan in alle rust op alle vlakken daarin adviseren. Sterker nog, we vinden het geweldig leuk om u daarbij te helpen en de beste beslissing te nemen!

Onze werkwijze blijft niet onopgemerkt. Als je het aandurft om op het dieptepunt van de crisis in de woningmarkt een start te maken met een nieuwe makelaardij moet je overtuigd zijn van je eigen kunnen.

De ijzersterke combinatie van de juiste mensen en de juiste instelling leidt ertoe dat de klantervaringen uiterst positief zijn. Niet voor niets belonen de klanten op Funda de dienstverlening van HuitingSchoon een 8,8!