Voorlopige planning

Geplaatst op

Het is enige tijd rustig geweest omtrent Asselyn, maar achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen. Voor de volgende stap in het verkoopproces: het doorgeven van jouw favoriete bouwnummer(s).

Het verkoopproces

De definitieve datums van het doorgeven van je favoriete bouwnummer(s) en de start verkoop zijn nog niet bekend, maar om je zo goed mogelijk te informeren vind je hieronder de voorlopige planning van het proces.

Wanneer de exacte datums bekend zijn, brengen wij je op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief.

Verschillende procedures zijn gestart

Inmiddels is de bestemmingsplanprocedure opgestart en is ons plan geaccordeerd door het college van de gemeente Assen. Vorige week zijn de plannen door de gemeente gepubliceerd. De gemeente organiseert op woensdag 14 november aanstaande een inloopavond waar burgers geïnformeerd worden. Let op! Dit betreft een informatieavond georganiseerd door de gemeente. Tijdens deze avond worden alleen de procedures besproken. Prijzen en plattegronden worden eind 2018 online bekend gemaakt tijdens de fase van het doorgeven van jouw favoriete voorkeuren (zie verkoopproces).

De makelaars

Word jij straks één van de bewoners van de 67 nieuwbouwwoningen van Asselyn? Dan is de kans groot dat je één van de onderstaande makelaars tegen het lijf loopt. Zij gaan ons helpen bij de verkoop, en daarom stellen wij ze graag aan je voor.

Linda Uiterwijk

Lamberink Makelaars

Arjan Lamberink

Lamberink Makelaars

Bram Schoon

HuitingSchoon Makelaars

Erwin Huiting

HuitingSchoon Makelaars

Achter de schermen blijven we druk bezig met alle voorbereidingen. Zodra er meer informatie bekend is over Asselyn, brengen wij jou als geïnteresseerde als eerste op de hoogte.