De voorbereidingen zijn in volle gang!

Geplaatst op

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de bouw van de 67 nieuwbouwwoningen op het Veemarktplein.

Op de locatie

Vorige week voerde MOS Grondmechanica verschillende sonderingen uit. Tijdens het sonderen werd er een kegelvormige punt met constante snelheid steeds verder in de grond gedrukt. Hierdoor werd de samenstelling van de grond onderzocht en werd gemeten of de grond voldoende draagkracht heeft voor de 67 nieuwbouwwoningen van Asselyn.

Achter de schermen

Achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen. Zo is het projectteam van Asselyn in overleg met de architecten van Mulleners + Mulleners over het architectonisch ontwerp.

Op dit moment verzamelen we nog alle woonwensen om de woningen zo goed mogelijk bij de toekomstige bewoners te laten aansluiten.

Heb jij je woonwensen nog niet doorgegeven? Ga dan naar accoun.asselyn.nl en laat ons weten hoe jij wilt wonen.

Verwachting start bouw

Wij doen er alles aan om medio 2019 te gaan starten met de bouw van de 67 nieuwbouwwoningen op het Veemarktterrein in Assen. Natuurlijk is dit afhankelijk van diverse factoren, zoals het bestemmingsplan. We hopen na de zomervakantie meer informatie te geven. Zodra er meer informatie bekend is, houden wij je op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en Facebookpagina.